Видео

Видео

Каква измама!Еве како всушност изгледаат моделите?!

Совршенство за две минути…Видеото покажува како всушност моделите изгледаат пред  да поминат низ рацете на виртуелниот мајстор за совршенство. Да, дека фотошопот прави чуда не е ништо ново и невообичаено, […]

Видео

Видео: Бегале од него, а кога сфатиле кој е

Поучно видео кое ја прикажува дискриминацијата.Не сакаа да седат до него, а неколку секунди подоцна сватиле за кого станува збор. Поучно видео кое ја прикажува дискриминацијата. Краток филм кој ќе […]

Видео

Изгледа како обичен воден вртлог, но погледнете ДОБРО во средината

Видеото кое ќе го видите во продолжение е снимено на реката Даугава во Латвија, а прикажува монтруозен воден вртлог кој голта се пред себе.Човекот кој го откри овој природен феномен […]