Ознака: порно

Фото

Згодна комичарка „жртва“ на своите порно фотографии

Аргентинката Фатима Флорез во својата земја е позната како комичар кој често се појавува на телевизија и е интересна за публиката.  Но, неодамна оваа убава русокоса беше „жртва“ на сопствените […]

Занимливости

Порно линкови во учебници

Во учебникот “Техничко и информатичко образование за осмо одделение”, наменет за настава во основните училишта во Србија, се наоѓа фотографија од отворена интернет страница, на која во делот “фаворити” се наоѓаат […]

Љубов и секс

Порнографијата низ историјата

Порнографијата се појавила уште од зората на времето на Римјаните и Грците, кои своите сексуални фантазии ги прикажувале преку уметнички слики.   Во ова модерно општество, порнографијата ја гледаме преку […]