Ознака: рекорд

Занимливости

Овој сладолед чини 1000 долари: Погледнете ЗОШТО!

Ова е најскапиот сладолед на светот и чини ни помалку ни повеќе, 1000 долари.Сладоледот е направен од најскапото чоколадо на светот, Амеи Порцелана, и попрскан со парчиња од најреткото Чуао […]

Живот

НОВ РЕКОРД: 4 месеци мртва мајка родила здрав син!

Мајката на ова бебе доживеала тешка повреда на мозокот и клинички е прогласена за мртва. Сепак, благодарност на современата медицина, нејзиното тело е поврзано на апарати за одржување во живот […]

Издвојуваме

ФОТО: Како изгледаше Рекорд во минатото

Најчесто се чекаме на Рекорд со друштво, дечко/девојка, родителите, брат/сестра, за потоа да продолжиме на договорената дестинација од центарот на главниот град. Се сеќавате ли како изгледаше Рекорд во минатото? […]