Тргнале да трчаат, а потоа се почнало да се „тресе и да испаѓа“

Полесно е кога се две, односно четири :) 

img

Тргнаа да трчаат но не пресметаа дека  ќе почне да се „тресе и  испаѓа“  од сите страни.

 Можеби  сепак ќе биде подобро  да си  најдат  друг спорт.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Facebook impact:

Објавено вторник, 10 јануари 2017 05:05:00
Напишано од виолета