Убави Македонки ја окупираа загрепската „Арена“

Иако Македонија вечерва ја однесе победата против Словенија, на трибините може да кажеме дека беше еднакво, барем што се однесува до вистинските навивачи.

img

Во Загреб пристигнаа голем број на екипи од Македонија и Словенија, а со нив и убавици кои уште повеќе ја загреаа атмосферата во арената.

Многу од нив носеа дресови од својата земја, пиеја пиво и навиваа од срце.

Еве што „фати“ објективот на Спорт М.

 

Facebook impact:

Објавено недела, 14 јануари 2018 09:07:00
Напишано од емилија