Овој производ го користат скоро сите жени, а го зголемува ризикот од рак на јајници!

Loading...

Иако  интимното подрачје се чисти  само, 25 % од жените  и  покрај  предупредувањата  на гинеколозите користат  разни производи за тоа.Докажано  е дека  токму  тие производи го  зголемуваат ризикот од рак на јајници.
Утврдено  е дека  жените кои  користат  други производи година дена  пред испитувањето, имаат  зголемен ризик за рак  на јајници.
Тие производи ја пореметуваат природната рамнотежа. Може да дојде до  размножување на штетни  бактерии и  да создадат инфекција и  да населат  бактерии во маката, јајцеводите и јајниците.
Многу  жени  не знаат  дека тоа може да биде штетно.Докажано  е дека  токму  тие производи го  зголемуваат ризикот од рак на јајници.
Утврдено  е дека  жените ко

loading...