Ознака: избирачки список

Вести

СДСМ призна дека се правени манипулации со 500.000 фантоми

Како кула од карти паднаа теориите на СДСМ за фантомски половина милион гласачи со кои ВМРО-ДПМНЕ наводно победувала на изборите. Со договорот СДСМ призна дека неосновано ги оспорувале изборните резултати […]

Вести

РЕАКЦИИТЕ НЕ СТИВНУВААТ: Опозициските мегафони гневни на СДСМ за поразителниот договор

Не стивнуваат реакциите на опозициски активисти, мегафони и разни левичарски партии по вчерашниот договор на четирите најголеми политички партии за излез од кризата. Тие ја обвинуваат опозициската СДСМ дека ги […]

Вести

ФОТО: Најагресивните опозициски перјаници РАЗОЧАРАНИ од постигнатиот договор меѓу патриите

Најгласните перјаници на СДСМ преку социјалнте мрежи ги искажуваат својот револт и разочараност од постигнатиот договор меѓу политичките партии.Опозициските колумнисти и професори го искажуваат револтот велејќи дека СДСМ мислат само […]

Вести

Од лажењето за 500.000, СДСМ призна дека треба да се изврши проверка на околу 39.000 гласачи

Според она за што денеска се договорија четирите политички партии во однос на избирачкиот список, дополнителна проверка ќе подлежат само 39.502 гласачи.Ова во целост го обезличува тврдењето на СДСМ за […]

Вести

Димитриев: Избирачкиот список е материја на која постојано треба да се работи

Информиран сум дека предмет на разговори помеѓу политичките партии е и новиот обид за дополнително прочистување на Избирачкиот список (ИС), кој претходно беше ставен и на јавен увид и доставуван […]

Вести

ДУИ ќе бара ДИK да ги објави со име и презиме гласачите што ги оспорува СДСМ

Партиските претставници од големата четворка нека предложат како повторно да ги провериме 176.000 граѓани за кои СДСМ бара да бидат евидентирани во посебен извод на Избирачкиот список, како дијаспора, и […]