Ознака: секс

Љубов и секс

Најголемите грешки кои ги прават жените

Мажите ги сакаат жените. Им се воодушеуваат на начинот на кој изгледаат, одат, зборуваат и се смеат. Но има и одредени ситуации кога мажите мислат дека жените се едноставно неподносливи… […]

Љубов и секс

Колку минути трае идеалниот секс?

Сексолозите се изјаснија – краткиот секс е најдобар! Според некои оценките се дека оптималното прифатливо време траење на еден сексуален чин нетреба да изнесува повеке од 13 минути. Секоја минута повеќе […]

Љубов и секс

Секс за добра ноќ

Сексот пред спиење гарантира добар сон, тврдат научниците…Меѓутоа, најдобриот совет за добар и квалитетен сон не е ни малку романтичен, со оглед на тоа дека научниците препорачуваат спиење во одвоени […]

Љубов и секс

Само за жени: неколку трикови за жежок секс

Предиграта е можеби и најважниот дел од водењето љубов. Тоа е она слатко заедување пред самиот сексуален чин кое значително ја зголемува сексуалната возбуда, а со тоа го засилува самото […]