Контроверзни фајлови

Контроверзни фајлови

Научниците тврдат дека пронашле вонземјани!

Ова е можеби најголемото откритие на 21 век – истражувачки балон во атмосферата пронајде организми кои „немаат потекло од земјата.“Лондон – Откритие кое ќе го промени светот! Британските научници соопштиле […]

Контроверзни фајлови

Мистериозни кругови во пченкарни полиња

Првите кругови што биле забелжани во пченкарните полиња биле едноставни и во кружна форма кои мистериозно се појавувале преку ноќВо текот на последните 20 години овие кружни отпечатоци почнале да […]

Контроверзни фајлови

Состојки кои треба да се запаметат и строго да се избегнуваат!

Вештачки ароми, бои,конзерванси,емулгатори, засладувачи кои ги додаваат секојдневно во исхраната, повеќе од четири децении. Ние сме на пропаст на откривање на она што прехранбените индустрии го прави на нашите тела […]