Технологија

Технологија

Најголемата социјална мрежа на светот, Facebook, има многу помалку корисници од фактичките бројки

Најпопуларната мрежа денес има регистрирани безмалку милијарда корисници, но всушност самите Facebook проценуваат дека скоро 10% не се вистински корисници, откако оваа недела ја завршиле внатрешната контрола, разгледувајќи го овој […]

Технологија

Најдобрите и најлошите ре-дизајнирани лога!

Најдобри vs Најлоши ре-дизајнирани лога на најпознатите компании..1.Лоши-По 30 дена возбуда од познатиот пребарувач, тие конечно го претставија нивното лого на незадоволната публика. Стариот дизајн беше малку чуден и неочекуван, […]