Издвојуваме

Издвојуваме

Гласајте за најдоброто македонско IoT решение на конкурсот Business Wall od Fame

Причина повеќе зошто да се вклучите и да го поддржите по Вас најдоброто македонско ИоТ решение е фактот што – и поддршката се исплати! Сите компании и нивните вработени кои ќе […]

Издвојуваме

Рамстор Мол Ѕвони: Попусти, подароци и концерт на Елена Ристеска за последниот училишен ден!

По повод 10ти Јуни, последниот училишен ден и почеток на летниот распуст, за сите ученици Рамстор Мол подготвува одлична програма.Под слоганот ,,Рамстор дели петки“ , трговскиот организира многу поволности за […]

Издвојуваме

Апел за помош на Пеце Роговски!

31 – годишниот битолчанец Пеце Роговски, пред околу една година беше опериран од туморозна творба т.е лопосаркома миџсоидес на лева глутеална регија на пластична хирургија, во државната болница во Скопје. […]

Издвојуваме

Добротворен базар во ГТЦ

„Добредојде“ Macedonia Welcome Centre (DMWC) и оваа година по петти пат ќе се вклучи во одбележување 1-ви јуни, Меѓународниот ден за заштита на правата на детето. Како и претходните три години DMWC, заедно со амбасадите во Македонија, […]

Издвојуваме

Поинаква забава овој петок во Скопје- after-work на Кеј

Секој петок, монотонијата налага петочни забави после работа каде алкохолот и гласната музика се прерогативи и центар за случувањата пред започнувањето на викендот. Овој петок во Скопје се подготвува една […]