Ознака: порно

Занимливости

Зошто девојчињата се под притисок да изгледаат како порно ѕвезди?

Немојте однапред да одбивате да се дружите со неговото семејство. Потсетете го да ги побара, предложете посета на неговото семејство, организирајте заеднички ручек или пак сами одберере подарок за неговата […]

Видео

Видео: Како изгледа снимање на порно филм?

Погледнете што се случува зад сцената при снимањето на порно филм. Колку луѓе учествуваат во снимањето, како ги подготвуваат актерите, сцената, текот на настаните  и можеби многу други работи кои […]

Занимливости

Интернет хит: Гледал порно на работно место

 Џејмс П. Гледајќи низ прозорецот од својот стан забележал работник од компанијата која се наоѓала од спротива на неговиот стан, како гледа порно филмови во  неговото работно време. Одлучил  настанот […]

Занимливости

Порно ѕвездата Алексис Тексас: Никако црни момци за мене, ве молам!

Свесни сме за многуте комбинации помеѓу порно актерите и актерките во масовната порно индустрија. Но, понекогаш и во оваа професија се јавуваат некои „специфични желби“ околу кои се крева голема […]