Ознака: работи

Занимливости

„Луди“ работи кои можеби не ги знаете за сексот

Изложените предмети во легендарниот музеј на сексот на Менхетен даваат забавен и едукативен поглед за историјата на сексот. Прочитајте некој помалку познати факти за сексот кои можеби ќе ве изненадат. […]

Занимливости

Работи за кои никогаш не сте помислиле дека имаат вакво чудно значење

Кога ќе ги погледнете следниве фотографии ќе речете „ Аааа…. ова е навистина кул…..или сепак не? 1. Знакчето на иконата кога ќе се уклучувате на Фејзбук е различно за другата страна […]

Занимливости

За кои работи е во ред ако ги украдете?

Кражбата навистина е злочин,  но постојат одредени работи за кој луѓето веруваат дека е прифатливо да се украдат, како на пример хотелските шампони и интернетот на соседите. Пенкакалата од продавницата […]

Занимливости

7 работи што не сте ги знаеле за вашето момче

-Тој не ја раскажува многу на другарите за вас, но сепак зборува за неговите поранешни девојки -Тој смета дека вашата најдобра пријателка е привлечна -Понекогаш ги користи вашите производи -Има […]