Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп за 18.04.2013

Овен Во изминатиов период постигнавте многу и сега е време малку да здивнете. Плодовите од вашето заложување се веќе видливи.  Сега и приватните планови можете лесно да ги реализирате. Бик […]