Вицотека

Видео Вицотека

K-15 први ја предвидоа двојазичноста пред многу години (ВИДЕО)

Некогаш најпопуларната хумористично – сатирична емисија К-15 многу од актуелните случувања во Македонија беа на некој начин предвидени низ нивниот хумор и сатира. Деновиве сме сведоци кога во сила влегува […]

Вицотека Избор на уредникот Македонија

ФН: НОВА РЕФОРМА НА ЗАТВОРСКИОТ СИСТЕМ: Во затвор ќе одат само невини за да се заштитени од криминалците

Владата најави нова реформа на затворскиот систем со кој ќе ги заштити невините граѓани од криминалците кои слободно шетаат. Па така наместо затворите да се за криминалци таму ќе бидат […]

Вицотека

Појак виц немате слушнато: Тони Михајловски раскажува виц – Хорхе оди во посета на Русија (Видео)

Нашиот претседател отишол во посета на Русија. Го пречекува Медведев со убава лимузина и нашиот претседател го прашува: Бате Медведев твоја ли е таа лимузина? Леле, колку убава лимузинааа. Сакаш […]

Вицотека

Вицот за Трамп кој е најпопуларен во светот: Си биле Трамп, папата, Леброн и 10 годишно дете

Си биле Доналд Трамп, Папата, Леброн Џејмс и 10-годишно дете. Се возеле во авион кога тој наеднаш почнал да се руши. Нема начин да се спасат освен да скокнат со […]

Вицотека

Стар човек на седумдесет години заминал на нудистичка плажа…

Стар човек на седумдесет години заминал на нудистичка плажа. За да добие членарина за нудистичката плажа мора да помине еден ден и потоа сам да одлучи дали сака да постане […]

Вицотека

Кавадарчанец оди дома и носи шест пакета вино, две шишиња ракија и два леба…

Кавадарчанец оди дома и носи шест пакета вино, две шишиња ракија и два леба Кавадарчанец оди дома и носи шест пакета вино, две шишиња ракија и два леба.– Да не че […]

Вицотека

Докторе, во последно време се повеќе губам сила…

Се жали преморена сопруга:– Докторе, во последно време се повеќе губам сила.– Колку пати неделно имаш секс?Се жали преморена сопруга:– Докторе, во последно време се повеќе губам сила.– Колку пати […]

Вицотека

Плавуша гледа старец како седи на клупа во паркот, му приоѓа и го прашува…

Плавуша гледа старец како седи на клупа во паркот, му приоѓа и го прашува:– Колку години имате? – Осумдесет и осум!– Не би ви дала. Плавуша гледа старец како седи на клупа […]

Вицотека

Си биле две плавуши секретарки во една фирма и…

Си биле две плавуши секретарки во една фирма. За време на паузата едната и вели на другата:– Да те прашам нешто вака искрено?-Кажи?-Колку ти земаш плата?-1000 евра! одговара  другата-Епа како […]

Вицотека

Ева станала љубоморна една вечер кога Адам се вратил дома покасно, па…

Ева станала љубоморна една вечер кога Адам се вратил дома покасно, па му викнала:– Ти се гледаш со друга жена!Ева станала љубоморна една вечер кога Адам се вратил дома покасно, […]