Вицотека

Вицотека

Доцна навечер ѕвони мобилниот на Трпе…

Доцна навечер ѕвони мобилниот на Трпе:– Ало, дали е тоа сопственикот на Ауди сервисот?– Да, повелете!Доцна навечер ѕвони мобилниот на Трпе:– Ало, дали е тоа сопственикот на Ауди сервисот?– Да, […]

Вицотека

Трпана наравила лифтинг на лицето и влегла во еден бутик и го прашува продавачот…

Трпана наравила лифтинг на лицето и влегла во еден бутик и го прашува продавачот: – Извините што ве замарам, но што мислете колку години имам?– Околу 35, и одговорил продавачот.– Фала […]

Вицотека

Зошто касниш?…

Шанкер ја прашува келнерката:– Зошто касниш?– Ужасно беше. Си доаѓам јас на работа кога на сред улица гледам ужасна сообраќајна несреќа. Шанкер ја прашува келнерката:– Зошто касниш?– Ужасно беше. Си доаѓам […]

Вицотека

Некој старец кој никогаш не бил на лекар оди на преглед и…

Некој старец кој никогаш не бил на лекар оди на преглед. Влегува во болницата и застанува на шалтер, а сестрата го прашува:– Повелете господине.– Сакам да разговарам со некој лекар.– […]

Вицотека

Трпе, кој збор го користиме за негација?

Наставничката го прашува малиот Трпе:– Трпе, кој збор го користиме за негација?– Курац!Наставничката го прашува малиот Трпе:– Трпе, кој збор го користиме за негација?– Курац!Наставничката видно нервозна му одговара:– Не […]