Вработување

Вработување

За да не ви “бегаат“ вработените понудете им го ова

Дали постои фер систем за наградување во вашата компанија? На секоја организација и се потребни талентирани и квалификувани поединци кои ќе и помогнат да ги оствари своите цели преку градење […]

Вработување

Отворени повеќе различни работни позиции! Побрзајте аплицирајте

Отворени  повеќе различни работни позиции! Побрзајте аплицирајтеВо потрага сте по работа а имате одлични комуникациски и преговарачки вештини, мотивирани сте и флексибилни за работа на терен? Ви одговара динамичност во […]

Вработување

ПЕЛИСТЕРКА ВРАБОТУВА! Две слободни работни места

ПЕЛИСТЕРКА ВРАБОТУВА!две слободни работни местаОтворени све две работни позиции во Пелистерка, аплицирајте веднаш: СметководителОтворени све две работни позиции во Пелистерка, аплицирајте веднаш:

Вработување

Охридска банка вработува!

Охридска банка вработува!Охридска банка вработува:  Специјалист за развој на производи Преку  своето  седиште во Скопје и широката  мрежа од 27 експозитури а територијата на Македонија, Охридската банка Сосиете Женерал  има […]

Вработување

Искористете ја шансата! Огласот истекува на полноќ! КРОМБЕРГ и Шуберт вработува лица со средно и факултет

КРОМБЕРГ и Шуберт е глобална индустриска групација промарно активна во  автомобилската индустрија, која ја сочинуваат четири деловни  единици: Кабли,  On- board мрежи, Пластична технологија и Мехатроника.  КРОМБЕРГ и Шуберт е […]

Вработување

Потребни се вкупно 183 работници во три големи компании во Македонија…

Потребни се вкупно 183 работници во три големи компании во Македонија…Доколку барате работа може да аплицирате на отворените работни места: Оглас за вработување на 40 лица во производство на медицински помагала […]

Вработување

Плата, бонуси и награди, обезбеден превоз, обезбеден оброк! Искуство не е потребно, аплицирајте

Плата, бонуси и награди, обезбеден превоз, обезбеден оброк! Искуство  не е потребно, аплицирајте Адиент Аутомотиве, поранешен Џонсон Контролс, e еден од најголемите глобални добавувачи на автомобилски седишта.  Со 75,000 вработени на […]

Вработување

Неуромедика најголем работодавец во македонското приватно здравство!-Отворен оглас со 125 работни места

Неуромедика како прв приватен медицински бренд во Македонија веќе влезе во својот јубилеj, 25 години од основањето. На 10.06.2017 ќе прослави четвртина век постоење, време поминато низ константен раст и развој […]