Меѓународен фудбал

Меѓународен фудбал

Се шокираше и почна да плаче кога го виде Дејвид Бекам!

Кристиан Луис и неговата мајка Елејн беа во продавница за спортска облека, кога ги прашаа дали сакаат да се фотографираат како поддршка за Олимписките Игри.  Toкму во моментот кога се […]