Search Results for "северина"

Сцена

Сите девојки на Брегa

Сараевскиот музичар, кој со години живее на релација Париз-Белград, Горан Бреговиќ, ни самиот не може да изброи со колку жени бил во врска, или медиумите на тоа го навеле.   Некогашниот […]

Филм

Сите 24 сценски грешки од најновото филмско продожение за Џејмс Бонд

Ловците на филмски грешки имаа полни раце работа со најновото филмско остварување за тајниот агент 007 “Skyfall”, притоа издвојувајќи дури 24 грешки. Во досегашните 23 филмски продолженија за Џејмс Бонд […]

Видео

Протече во јавност домашно порно видео на македонска ТВ новинарка

Постои порно снимка од македонска телевизиска новинарка која најчесто известува од политички настани, пишува порталот Скандал. За „опасната“ видео снимка веќе неколку месеци се зборува меѓу новинарите. Станува збор за […]

Сцена

Фото: Влада Вуксанович ја бодреше својата љубов Наташа Беквалац за време на нејзиниот настап

Настапувајќи во преполниот белградски клуб “Magacin”, Беквалац за кратко време успеа да ја воодушеви тамошната публика. По кратката медиумска пауза, популарната новосадска пејачка истапи на бината блескајќи во задовливо преубав […]