Филм

Филм

Актерите се стари 507 години

 Учесниците во второто продолжение на франшизата The Expendables се стари 507 години. На интернет се појави нивна заедничка фотографија со нивната моментална возраст. Простото собирање на годините даде резултат поголем […]

Филм

Актерите се стари 502 години!

Учесниците во второто продолжение на франшизата The Expendables се стари 502 години. На интернет се појави нивна заедничка фотографија со нивната моментална возраст. Простото собирање на годините даде резултат поголем од […]

Филм

Мокри соништа на компјутерџиите – најубавите жени во научната фантастика

Научната фантастика е жанр кој не губи на популарност никогаш. Еден од главните негови атрибути секако се и убавите женски ликови. Принцезата Леја од Војна на ѕвездите, Еон Флукс, Барбарела, Седум […]

Филм

Анџелина Џоли ќе глуми заедно со нејзината 4-годишна ќерка

Ќерката на најпознатата холивудска двојка, Анџелина Џоли и Брет Пит, ќе ја добие својата прва улога на филмското платно на 4-годишна возраст. Малата Вивиен Џоли-Пит ќе ја глуми принцезата Аурора […]